Reserveringsvoorwaarden

 
- Reserveringen worden gemaakt via het platform, per e-mail of per telefoon met de exploitant. De exploitant stuurt als antwoord een e-mail ter bevestiging. Alleen schriftelijk bevestigde reserveringen (e-mail) worden in aanmerking genomen.
- De reservering is pas geldig na ontvangst van het voorschot voor de nacht(en), ten minste 2 dagen voor de nacht(en).
- Als gevolg van het bovenstaande wordt de reservering als definitief beschouwd na ontvangst van de bevestigingsmails van de betaling van het voorschot en de reservering, verstuurd door de exploitant. In het geval van een reservering per bankoverschrijving is de reservering pas definitief na ontvangst van een geldig betalingsbewijs of de ontvangst van het volledige reserveringsbedrag op de bankrekening. In de tussentijd blijft de gereserveerde datum of data beschikbaar op de verschillende platforms.
- Het verschuldigde saldo zal bij het uitchecken worden afgeschreven (saldo + extra's)

Annulering


- In geval van annulering is terugbetaling uitgesloten. Het verschuldigde saldo wordt afgeschreven op de geplande uitcheckdag.

Geen enkele reden voor annulering is geldig, tenzij er schriftelijke toestemming is gegeven door de exploitant.

- De wijziging van de reservering voor een latere datum wordt als volgt geregeld:
o Het verzoek wordt ten minste 30 dagen voor de oorspronkelijke reserveringsdatum gedaan: de wijziging is gratis;
o Het verzoek wordt gedaan tussen de 29e en de 15e dag voor de oorspronkelijke reserveringsdatum: de wijziging is mogelijk tegen betaling van een vast bedrag van 100€, contant te betalen;
o Het verzoek wordt minder dan 15 kalenderdagen voor de oorspronkelijke reserveringsdatum gedaan: de wijziging is niet mogelijk. De oorspronkelijke reservering wordt niet terugbetaald.

Afhankelijk van de beschikbaarheid en de tarieven van de dag, kan de klant het extra bedrag van deze wijziging in rekening worden gebracht.

Terug naar de startpagina